perjantai 13. marraskuuta 2009

Isänpäiväkakkua

Isänpäivät on juhlittu ja kakut on syöty ja nyt odotellaan seuraavaa kakkuprojektia ensi viikon 85-vuotis synttäreille, jonne on aikomuksena tehdä pari suklaa-mustaherukkamoussekakkua.

Tässä kuitenkin ensin isänpäivän tuotosta. Kakussa on vaalea peruskakkupohja ja välissä mansikkaa, vadelmaa ja mango-passionmoussea. Pirteä yhdistelmä kotoisia marjoja ja eksoottisia hedelmäisiä makuja! Päällä flora vispi-pursotukset ja suklainen sydän, joka tosin on melko lailla peittynyt strösselien alle.. No, ainahan kakun ei tarvitse olla "teknisesti" hieno, vaan esim. isänpäivänä on hauskempaa, että lapset ovat oikeasti saaneet kantaa kortensa kekoon ja tehdä kakusta omalla tavallaan hienon. Strösselivarastot vaan esille ja lapset valitsemaan itse mieleisiään koristeita! Ja hienohan siitä tuli :)

Lisäksi tein mustikkajuustokakkua, joka oli todella herkullista. Kuvia siitä ei saatu, sillä kameran akku tyhjeni h-hetkellä ja sitten piti jo kiitää kahteen paikkaan kakkujen kanssa julimaan isänpäivää..

Ensi viikolla juhlitaan mieheni synttäreitä ja synttärikakkuun on tulossa jotain kivaa ;) Ainakin itse olen tykännyt kovasti pienestä sokerimassa-projektistani!

Talvisen kaunista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti