sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Pääsiäistunnelmointia

Kylläpä aika rientää! Viimeisin blogipäivitys juontaa tuonne tammikuulle ja nyt elellään jo toukokuuta. Talonrakennusprojekti tuo pientä extraa elämään, joten vaikka silloin tällöin on pakko päästä leipomaan, ei tuotokset ehdi enää tänne asti :( Mutta, tässä tekeleitä pääsiäisen ajalta, vaikka silloinkin tuli pari päivää pakerrettua raksalla, mm. maalailemassa pikkuneitien huoneiden seiniä oleanterin sävyisiksi (pikkuneitien oma valinta) :)Pääsiäiskahvit juotiin ihanista mummoni kätköistä löytyneistä, ajan patinoimista Arabian Pop-kupeista. Kahvin kanssa herkuteltiin hurmaavalla persikka-rahkajälkkärillä, ohjeen bongasin Ruokapirkasta. Erittäin hyvä jälkkäri, suosittelen!


Pääsiäisen pyhinä ehdittiin vierailemaan sekä mieheni että omien vanhempieni luona. Viemisiksi tein vaaleita kevätpipareita. Muotit löysin Kärkkäiseltä aiemmin keväällä ja nyt oli ihan pakko kokeilla niitä, sillä eipä ne tipumuotit taida ainakaan joulun maissa enää olla kovinkaan innostavia ;) Kun ei muuten noita kiireitä ole.. niin kokeilin jonkin sortin koristeluja ja ihan kivojahan noista tuli. Tulppaanit on oma suosikki.


Ja vielä rahkapullia, jotka tosin tuli tehtyä vierasvaraksi pakastimeen hetken mielijohteesta. Tunnustan, että mulla on viha-rakkaussuhde pullantekoon. En nimittäin osaa tehdä hyviä, kuohkeita pullia. Nyt olen pariin kertaan koittanut taltuttaa pullataikinan tottelemaan tahtoani ja tällä hetkellä olen pullataikinan kanssa tasoissa 1-1. Näiden kanssa jo melkein onnistuin! Perfektionistin harjoitukset jatkuu.. Mutta välillä juhlitaan pienemmän neidomme 3-synttärit, joita vietettiin siis jo viikko sitten.. Mutta niistä lisää ensi kerralla :) Aurinkoista alkavaa viikkoa ja lämpöiset äitienpäiväonnittelut kaikille äideille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti