sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Hirvikakku

Lokakuussa on varsinainen synttärikeskittymä, oman isän lisäksi lokakuussa on molempien appivanhempien synttärit. Syksyinen teema jatkui anopin ja appiukon kakussa, tosin vähän eri aiheella, josta voinee arvata harrastusta. Tosin ajatuksissa kävi vielä pienten lankakerien ja sukkapuikkojen teko (anopin harrastusten mukaisesti), mutta aika loppui kesken.. Joten aihe jäi nyt hirvi- ja syysteemaan.Pohjana käytin vaaleaa kääretorttulevyä, josta otin vuoalla sopivan kokoiset levyt. Kostutus vaniljamaidolla, täytteenä kinuski-puolukkamousse ja pursotuksissa flora vispiä. Täytteen ohjeen löysin -yllätys yllätys- jälleen Kinuskikissan sivuilta. Täyte oli sopivan syksyinen ja hyvän makuinen, vaikken itse ole puolukan suurin ystävä..

Pikkuneiti I:n synttärit lähestyy ja kakkuajatusta on jo kehitteillä, vaikka yleensähän se lopputulos on sitten jotain ihan muuta kuin mitä on ajatellut muutama kuukausi ennen h-hetkeä ;-)

Nyt odotellaan lumia, vaikka nuo syksyn lehdet kauniita onkin..

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Haluaisin kuumeisesti tietää millä teit noin hienon hirven?Käytitkö jotain valmista muottia?Onhan hirvikin syötävä kakussasi? :)
    Toivon pikaista vastausta, terkuin Eve!

    VastaaPoista
  2. Voi apua, blogi on jäänyt täysin oman onnensa nojaan työkiireiden vuoksi.. Mutta jos vastauksesta on vielä hyötyä, malli on otettu googlettamalla hirvivaroitusliikennemerkki, kuvaa vähän suurennettu, leikattu muotti ja sitten vaan muotti sokerimassalevyn päälle ja terävällä veitsellä leikkelemään. Siis käsityötä parhaimmillaan :)

    VastaaPoista