Kakussa oli vaalea peruspohja, kostutus vaniljamaidolla, täytteissä mansikkamoussea ja persikkapaloja ja toisessa välissä suklaamoussea ja banaaniviipaleita. Päälliset on vaahtokarkkimassaa ja eristeeksi laitoin alle sokerikreemin. Kaikki koristeet (keijua lukuunottamatta tietty..) tein myös vaahtokarkkimassasta. Kukkia ja lehtiä tuli väkerrettyä yhteensä n. pari sataa.. Jäi sentään jokunen varastoonkin ;) Oli muuten eka kerta kun kokeilin kaksikerroksista kakkua. Hyvinhän se sujui, vaikka vähän arvelutti koko touhu. Molempien kakkujen alla käytin kakkupahvia, joka toimi erittäin hyvin.
Mustikka-valkosuklaamuffinsseja olen tehnyt aiemminkin ja niistä löytyy myös kuvat aiemmilta vuosilta.. Nämä ovat varmaan lempparimuffinssini kivan makuyhdistelmän ja ihanan, vähän erilaisen päällisen vuoksi. Hyvin tuntui maistuvan muillekin :)
Katkaraputäyte
200 g katkaraputuorejuustoa
1 prk smetanaa
170-200 g katkarapuja
tilliä
(valkosipulia)
Vatkaa tuorejuusto, smetana ja silputtu tilli tasaiseksi.
Sekoita joukkoon hienonnetut katkaravut ja lisää
halutessasi hienonnettu valkosipulinkynsi
(jätä osa katkaravuista kokonaiseksi koristelua varten).
Täytä crustadit tai esim. ruissipsit.
Koristele tillillä ja kokonaisilla katkaravuilla.
200 g katkaraputuorejuustoa
1 prk smetanaa
170-200 g katkarapuja
tilliä
(valkosipulia)
Vatkaa tuorejuusto, smetana ja silputtu tilli tasaiseksi.
Sekoita joukkoon hienonnetut katkaravut ja lisää
halutessasi hienonnettu valkosipulinkynsi
(jätä osa katkaravuista kokonaiseksi koristelua varten).
Täytä crustadit tai esim. ruissipsit.
Koristele tillillä ja kokonaisilla katkaravuilla.
Seuraavia leivontahetkiä odotellessa nautiskelen ihanasta, uunituoreesta Kinuskikissan kirjasta, eiköhän siitä inspiroidu, jos jostakin!
Aurinkoisia kevätpäiviä!
Kaunis keiju-kakku :)
VastaaPoistaKiitos Madicken!
VastaaPoista