perjantai 6. marraskuuta 2009

Leivontatarviketilailuja ja pinkkejä kukkaharjoituksia

Pitkästä aikaa laitoin tilausta Confettiin. Valinnan vaikeus oli hirveää, kun teki mieli tilata vähän kaikenlaista. En ole aiemmin käyttänyt sokerimassaa, mutta nyt tilasin sitä muutamaa väriä isännän synttärikakkuideaa silmällä pitäen. Tänään sitten pääsin tyttöjen päikkäreiden aikana alkuun koristeen teossa, (kunnes ukkokulta hurautti yllättäen keskellä päivää kotiin käymään ja homma jäi toistaiseksi ihan alkumetreille) mutta eipä paljasteta tässä vaiheessa enempää, jos sattuu olemaan uteliaita silmäpareja paikalla ;)

Tilasin Confetista myös mm. liljamuotteja UhmaIäkkään synttäreitä silmällä pitäen. Tosin, onhan niillä muoteilla siis yleispätevästi käyttöä ihan muutenkin... Tulipa sitten tehtyä kukkaharjoitelmiakin, ja painotan todellakin tuota harjoitelma-sanaa. En ole aiemmin tehnyt juurikaan muuta kuin säälittäviä ruusunkuvatuksia ja pieniä kukkia muotilla, mutta ehkä pitää uskoa siihen, että harjoitus tekee mestarin. Joten harjoitusta, harjoitusta, harjoitusta....

Tässäpä pari "liljaa" tehtynä niistä aineksista, joita kotoa löytyi ja pari jonkin sortin fantasiakukkaa, itse en lajia tunnista :)
Ja siis pinkkihän näyttäisi olevan päivän väri.. Siis pinkkiä nenäpäivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti