perjantai 17. tammikuuta 2014

Passiivisen bloggaajan paluu..

Näinköhän täällä kukaan enää edes käy, kun juttua tulee niin harvakseltaan... Näinhän se kai menee, että joko työ haittaa harrastuksia tai sitten toisinpäin. Ilmoittauduin tuohon ensimmäiseen kategoriaan. Leivottuahan tulee useinkin, mutta työläämpien juttujen teko on jäänyt tosi vähälle. Tökkivä nettiyhteys ja huonot kuvausvälineet ei tietysti paranna bloggausintoa.. Tässä kuitenkin maistiaisia tyttären 7v. synttäreiltä joulukuulta, lohivoileipäkakkua Kinuskikissan ohjeen mukaan :) Omaan makuun tuorejuustoa oli liikaa, mutta muuten kakku oli varsin maittava!


Koristelu tuottaa usein päänvaivaa, eikä meidän huushollissa yleensä muiden kannata silloin ollakaan ihan lähimailla kun minä ja kakku katsotaan kummasta on voittajaksi ;-)

Nyt kun meneillään on pidemmät vapaat, yritän laitella tänne joitain leipomuksia viime vuoden lopulta. Kiitokset teille, jotka olette blogissani käyneet ja jättäneet kommenttia :-) Pahoittelen, että en ole kommentoinut kysymyksiin tms. mitenkään, blogi on ollut tosiaan pitkään ihan oman onnensa nojassa. Terkut erityisesti mutakakkumuffinssi-hengenheimolaiselle, Sannalle (kyllamaallaonmukavaa.blogspot.com). Kannattaa käydä kurkkaamassa Sannan ihanaa blogia, tykkäsin kovasti!

Mukavaa viikonloppua, oma ilta kuluu tänään pikkujoulujen, herkuttelun ja hemmottelun merkeissä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti