torstai 23. tammikuuta 2014

Red Velvet cake

Tälläisenä pakkaspäivänä on mitä parasta aikaa joko leipoa tai päivittää blogia :-) Loppusyksystä jostain tuli vastaan red velvet -kakun ohje - kuvassahan kakku näytti todella herkulliselta, joten ei muuta kun testaamaan! Itse en juurikaan tykästynyt kakkuun, joten ohjeenkin heitin samantien pois.. Olen huomannut, että jenkkityyliset leivonnaiset eivät ole suosikkejani, mutta voihan se olla niinkin että kohdalleni ei ole osunut vain sitä oikeaa. Siis jenkkileivonnaista :-D


Ulkoasuhan tässä kakussa on hyvin viimeistelemätön, mutta eihän kaiken tarvitse aina olla niin viimeisen päälle sliipattua. Tämä on iso myönnytys perfektionistille itselleen... Granaattiomenan siemenistä saa yksinkertaiset ja kauniit koristeet, nekin tuli sitten tässä kakussa testattua.


Nyt suunnittelemaan seuraavia leipomuksia. Olen testannut (vasta nyt) pariin otteeseen macaronseja ja löytänyt niistä haasteen itselleni. Kaksi ensimmäistä kuorierää on mennyt pieleen, kun en ole saanut hyvistä ohjeista huolimatta massasta riittävän tasaista. Täytteet (kanelinen suklaaganache ja valkosuklainen limetti-minttutäyte) sen sijaan ovat onnistuneet yli odotusten! Ihania herkkuja, laitan niistä ohjeet tänne, sitten kun saan macaronsitkin onnistumaan..

Kauniita pakkaspäiviä, nyt nautiskellaan upeasta sokerihuurrutetusta luonnosta :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti